Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Application of organic acid salts and high-pressure treatments to improve the preservation of blood sausage
 
 
Titel: Application of organic acid salts and high-pressure treatments to improve the preservation of blood sausage
Auteur: Diez, Ana M.
Santos, Eva M.
Jaime, Isabel
Rovira, Jordi
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 25 (2008) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland