Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Post-processing application of chemical solutions for control of Listeria monocytogenes, cultured under different conditions, on commercial smoked sausage formulated with and without potassium lactate–sodium diacetate
 
 
Titel: Post-processing application of chemical solutions for control of Listeria monocytogenes, cultured under different conditions, on commercial smoked sausage formulated with and without potassium lactate–sodium diacetate
Auteur: Geornaras, Ifigenia
Skandamis, Panagiotis N.
Belk, Keith E.
Scanga, John A.
Kendall, Patricia A.
Smith, Gary C.
Sofos, John N.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 23 (2006) nr. 8 pagina's 10 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland