Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Efficacy of radio frequency cooking in the reduction of Escherichia coli and shelf stability of ground beef
 
 
Titel: Efficacy of radio frequency cooking in the reduction of Escherichia coli and shelf stability of ground beef
Auteur: Guo, Q.
Piyasena, P.
Mittal, G.S.
Si, W.
Gong, J.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 23 (2006) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland