Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Influence of inoculum level and acidic marination on inactivation of Escherichia coli O157:H7 during drying and storage of beef jerky
 
 
Titel: Influence of inoculum level and acidic marination on inactivation of Escherichia coli O157:H7 during drying and storage of beef jerky
Auteur: Yoon, Yohan
Calicioglu, Mehmet
Kendall, Patricia A.
Smith, Gary C.
Sofos, John N.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 22 (2005) nr. 5 pagina's 9 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland