Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Application of statistical process control, sampling, and validation for producing Listeria monocytogenes-free chicken leg quarters processed in steam followed by impingement cooking
 
 
Titel: Application of statistical process control, sampling, and validation for producing Listeria monocytogenes-free chicken leg quarters processed in steam followed by impingement cooking
Auteur: Murphy, R.Y.
Osaili, T.
Beard, B.L.
Marcy, J.A.
Duncan, L.K.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 22 (2005) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland