Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Bacterial microflora of carp (Cyprinus carpio) and its shelf-life extension by essential oil compounds
 
 
Titel: Bacterial microflora of carp (Cyprinus carpio) and its shelf-life extension by essential oil compounds
Auteur: Mahmoud, Barakat S.M
Yamazaki, Koji
Miyashita, Kazuo
Il-Shik, Shin
Dong-Suk, Chang
Suzuki, Tetsuya
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 21 (2004) nr. 6 pagina's 10 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland