Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Predicting process lethality of Escherichia coli O157:H7, Salmonella, and Listeria monocytogenes in ground, formulated, and formed beef/turkey links cooked in an air impingement oven
 
 
Titel: Predicting process lethality of Escherichia coli O157:H7, Salmonella, and Listeria monocytogenes in ground, formulated, and formed beef/turkey links cooked in an air impingement oven
Auteur: Murphy, R.Y.
Beard, B.L.
Martin, E.M.
Keener, A.E.
Osaili, T.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 21 (2004) nr. 5 pagina's 7 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland