Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Release of glycosidically bound flavour compounds of Chardonnay by Oenococcus oeni during malolactic fermentation
 
 
Titel: Release of glycosidically bound flavour compounds of Chardonnay by Oenococcus oeni during malolactic fermentation
Auteur: D’Incecco, Nadia
Bartowsky, Eveline
Kassara, Stella
Lante, Anna
Spettoli, Paolo
Henschke, Paul
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 21 (2004) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland