Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Molecular characterization and oenological properties of wine yeasts isolated during spontaneous fermentation of six varieties of grape must
 
 
Titel: Molecular characterization and oenological properties of wine yeasts isolated during spontaneous fermentation of six varieties of grape must
Auteur: Clemente-Jimenez, Josefa Marı́a
Mingorance-Cazorla, Lydia
Martı́nez-Rodrı́guez, Sergio
Heras-Vázquez, Francisco Javier Las
Rodrı́guez-Vico, Felipe
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 21 (2004) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland