Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation profile and optimization of green olive fermentation using Lactobacillus plantarum LPCO10 as a starter culture
 
 
Titel: Fermentation profile and optimization of green olive fermentation using Lactobacillus plantarum LPCO10 as a starter culture
Auteur: Leal-Sánchez, M.Vega
Ruiz-Barba, J.L
Sánchez, A.H
Rejano, L
Jiménez-Dı́az, R
Garrido, A
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 20 (2003) nr. 4 pagina's 10 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland