Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Impact of low salt concentration, salt quality on natural large-scale sauerkraut fermentation
 
 
Titel: Impact of low salt concentration, salt quality on natural large-scale sauerkraut fermentation
Auteur: Viander, Britta
Mäki, Maarit
Palva, Airi
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 20 (2003) nr. 4 pagina's 5 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland