Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Ripening and seasonal changes in microbiological and chemical parameters of the artisanal cheese Caprino d’Aspromonte produced from raw or thermized goat's milk
 
 
Titel: Ripening and seasonal changes in microbiological and chemical parameters of the artisanal cheese Caprino d’Aspromonte produced from raw or thermized goat's milk
Auteur: Caridi, A
Micari, P
Foti, F
Ramondino, D
Sarullo, V
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 20 (2003) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland