Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
 
  An assessment of steam pasteurization and hot water immersion treatments for the microbiological decontamination of broiler carcasses
 
 
Titel: An assessment of steam pasteurization and hot water immersion treatments for the microbiological decontamination of broiler carcasses
Auteur: Whyte, P
McGill, K
Collins, J.D
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 20 (2003) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland