Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Susceptibility of meat lactic acid bacterla to antibiotics
 
 
Titel: Susceptibility of meat lactic acid bacterla to antibiotics
Auteur: Raccach, M.
Kovac, Sandra L.
Meyer, Cheryl M.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 2 (1985) nr. 4 pagina's 5 p.
Jaar: 1985
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland