Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of soybean (Glycine max) for soy- daddawa production by starter cultures ofBacillus
 
 
Titel: Fermentation of soybean (Glycine max) for soy- daddawa production by starter cultures ofBacillus
Auteur: Omafuvbe, B.O.
Abiose, S.H.
Shonukan, O.O.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 19 (2002) nr. 6 pagina's 6 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland