Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Determination of the effect of sodium lactate on the survival and heat resistance of Escherichia coli O157:H7 in two commercial beef patty formulations
 
 
Titel: Determination of the effect of sodium lactate on the survival and heat resistance of Escherichia coli O157:H7 in two commercial beef patty formulations
Auteur: Byrne, C.M.
Bolton, D.J.
Sheridan, J.J.
Blair, I.S.
McDowell, D.A.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 19 (2002) nr. 2-3 pagina's 9 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland