Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Continuous wine fermentation using a psychrophilic yeast immobilized on apple cuts at different temperatures
 
 
Titel: Continuous wine fermentation using a psychrophilic yeast immobilized on apple cuts at different temperatures
Auteur: Kourkoutas, Y.
Koutinas, A.A.
Kanellaki, M.
Banat, I.M.
Marchant, R.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 19 (2002) nr. 2-3 pagina's 8 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland