Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring the growth of Lactobacillus species during a rye flour fermentation
 
 
Titel: Monitoring the growth of Lactobacillus species during a rye flour fermentation
Auteur: Müller, Martin R.A.
Wolfrum, Georg
Stolz, Peter
Ehrmann, Matthias A.
Vogel, Rudi F.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 18 (2001) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland