Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Added pentosans in breadmaking: fermentations of derived pentoses by sourdough lactic acid bacteria
 
 
Titel: Added pentosans in breadmaking: fermentations of derived pentoses by sourdough lactic acid bacteria
Auteur: Gobbetti, M
De Angelis, M
Arnaut, P
Tossut, P
Corsetti, A
Lavermicocca, P
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 16 (1999) nr. 4 pagina's 10 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring