Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Survival of Escherichia coli O157:H7 in dried beef powder as affected by water activity, sodium chloride content and temperature
 
 
Titel: Survival of Escherichia coli O157:H7 in dried beef powder as affected by water activity, sodium chloride content and temperature
Auteur: Ryu, J.-H
Deng, Y
Beuchat, L.R
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 16 (1999) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland