Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Intracellular concentration of exogenous glycerol in Saccharomyces cerevisiae provides for improved leavening of frozen sweet doughs
 
 
Titel: Intracellular concentration of exogenous glycerol in Saccharomyces cerevisiae provides for improved leavening of frozen sweet doughs
Auteur: Myers, D.K
Attfield, P.V
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 16 (1999) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland