Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage
 
 
Titel: Characterization of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage
Auteur: Coppola, R
Giagnacovo, B
Iorizzo, M
Grazia, L
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 15 (1998) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland