Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Comparing thermal resistance of Salmonella in chili (Capsicum), cinnamon (Cinnamomum cassia), and black pepper (Piper nigrum) powders
 
 
Titel: Comparing thermal resistance of Salmonella in chili (Capsicum), cinnamon (Cinnamomum cassia), and black pepper (Piper nigrum) powders
Auteur: Xie, Yucen
Zhu, Mei-Jun
Sablani, Shyam
Tang, Juming
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland