Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
 
  The characteristics of histamine and tyramine degradation of Saccharomyces cerevisiae HL10 and HL17 and their application in wine fermentation
 
 
Titel: The characteristics of histamine and tyramine degradation of Saccharomyces cerevisiae HL10 and HL17 and their application in wine fermentation
Auteur: Han, Bing
Tang, Yunyu
Xie, Yiding
Liu, Haiyue
Zhou, Hui
Wu, Shanghua
Zhan, Jicheng
Huang, Weidong
You, Yilin
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland