Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 27 gevonden artikelen
 
 
  A review of curcumin-mediated photodynamic bactericidal technology for food preservation: Limitations and improvement strategies
 
 
Titel: A review of curcumin-mediated photodynamic bactericidal technology for food preservation: Limitations and improvement strategies
Auteur: Zhou, Zhenlong
Li, Pengzhen
Chen, Ruoxin
Cai, Xinyu
Zhang, Wenjun
Fan, Penghui
Su, Jianyu
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland