Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Suitability of Lactococcus lactis subsp. lactis ATCC 11454 as a protective culture for lightly preserved fish products
 
 
Titel: Suitability of Lactococcus lactis subsp. lactis ATCC 11454 as a protective culture for lightly preserved fish products
Auteur: Wessels, S.
Huss, H.H.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 13 (1996) nr. 4 pagina's 10 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland