Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Replacing preservative E 252 with powdered dried sumac (Rhus coriaria L.) fruits in “Suino Nero dei Nebrodi” salamis: Effects on microbiological, physicochemical, and antioxidant properties
 
 
Titel: Replacing preservative E 252 with powdered dried sumac (Rhus coriaria L.) fruits in “Suino Nero dei Nebrodi” salamis: Effects on microbiological, physicochemical, and antioxidant properties
Auteur: Busetta, Gabriele
Garofalo, Giuliana
Ponte, Marialetizia
Barbera, Marcella
Alfonzo, Antonio
Franciosi, Elena
Francesca, Nicola
Frusteri, Giuseppe
Piazzese, Daniela
Bonanno, Adriana
Schicchi, Rosario
Moschetti, Giancarlo
Gaglio, Raimondo
Settanni, Luca
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland