Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of volatile compounds and sensory profiles of low-alcohol pear beverages fermented with Saccharomyces cerevisiae and different non-Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Comparison of volatile compounds and sensory profiles of low-alcohol pear beverages fermented with Saccharomyces cerevisiae and different non-Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Zhang, Zhe
Wen, Xin
Chen, Xiaowen
Liu, Xu
Gao, Zhiyi
Bi, Pengfei
Sun, Wangsheng
Li, Shiqi
Guo, Jing
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 124 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland