Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of dry-cured ham microbiota at 12 months of seasoning obtained from different rearing strategies using 16S rRNA profiling
 
 
Titel: Characterization of dry-cured ham microbiota at 12 months of seasoning obtained from different rearing strategies using 16S rRNA profiling
Auteur: Toscano, Alessandro
Giannuzzi, Diana
Malgwi, Isaac Hyeladi
Deb, Saptharati
Broccanello, Chiara
Squartini, Andrea
Stevanato, Piergiorgio
Cecchinato, Alessio
Gallo, Luigi
Schiavon, Stefano
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland