Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Study of the effects of pasteurization and selected microbial starters on functional traits of fermented table olives
 
 
Titel: Study of the effects of pasteurization and selected microbial starters on functional traits of fermented table olives
Auteur: Tarantini, Annamaria
Crupi, Pasquale
Ramires, Francesca Anna
D'Amico, Leone
Romano, Giuseppe
Blando, Federica
Branco, Pierpaolo
Clodoveo, Maria Lisa
Corbo, Filomena
Cardinali, Angela
Bleve, Gianluca
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland