Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Microbial dynamics and quality characteristics of spontaneously fermented salamis produced by replacing pork fat with avocado pulp
 
 
Titel: Microbial dynamics and quality characteristics of spontaneously fermented salamis produced by replacing pork fat with avocado pulp
Auteur: Garofalo, Giuliana
Ponte, Marialetizia
Busetta, Gabriele
Barbera, Marcella
Tinebra, Ilenia
Piazzese, Daniela
Franciosi, Elena
Di Grigoli, Antonino
Farina, Vittorio
Bonanno, Adriana
Gaglio, Raimondo
Settanni, Luca
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland