Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Synchronous reducing anti-nutritional factors and enhancing biological activity of soybean by the fermentation of edible fungus Auricularia auricula
 
 
Titel: Synchronous reducing anti-nutritional factors and enhancing biological activity of soybean by the fermentation of edible fungus Auricularia auricula
Auteur: Cai, Gonglin
Yi, Xiaotong
Wu, Zhichao
Zhou, Huabin
Yang, Hailong
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland