Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the quality and safety of Nocellara del Belice green table olives produced using the Castelvetrano method
 
 
Titel: Enhancing the quality and safety of Nocellara del Belice green table olives produced using the Castelvetrano method
Auteur: Alfonzo, Antonio
Alongi, Davide
Prestianni, Rosario
Pirrone, Antonino
Naselli, Vincenzo
Viola, Enrico
De Pasquale, Claudio
La Croce, Francesco
Gaglio, Raimondo
Settanni, Luca
Francesca, Nicola
Moschetti, Giancarlo
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland