Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Minimal influence of milling technique in contrast to sourdough on the nutritional and organoleptic quality of bread
 
 
Titel: Minimal influence of milling technique in contrast to sourdough on the nutritional and organoleptic quality of bread
Auteur: Mietton, Lauriane
Mata-Orozco, Jennifer
Guezenec, Stephane
Marlin, Thérèse
Samson, Marie-Françoise
Canaguier, Elodie
Godet, Teddy
Nolleau, Valérie
Segond, Diego
Cassan, Denis
Baylet, Marc
Bedouelle, Pierre
Bonnel, Laurence
Bouquin, Hugo
Christin, Gilles
Courteau, Marine
Doucoure, Mahamé
Hazard, Victor
Kober, Tom
Montard, Alain
Nodet, Mariette
Parent, Myriam
Dalmasso, Christian
Gainon, Alexandra
Jouve, Olivier
Pichard, Stéphane
Puel, Johan
Simon, Robin
Nidelet, Thibault
Sicard, Delphine
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland