Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Addition of Saccharomyces eubayanus to SCOBY fermentations modulates the chemical and volatile compound profiles in kombucha
 
 
Titel: Addition of Saccharomyces eubayanus to SCOBY fermentations modulates the chemical and volatile compound profiles in kombucha
Auteur: Venegas, Camila A.
Saona, Luis A.
Urbina, Kamila
Quintrel, Pablo
Peña, Tomás A.
Mardones, Wladimir
Cubillos, Francisco A.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland