Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Biosurfactant from Pseudomonas fragi enhances the competitive advantage of Pseudomonas but reduces the overall spoilage ability of the microbial community in chilled meat
 
 
Titel: Biosurfactant from Pseudomonas fragi enhances the competitive advantage of Pseudomonas but reduces the overall spoilage ability of the microbial community in chilled meat
Auteur: Chen, Yuping
Ma, Fang
Wu, Yajie
Tan, Song
Niu, Ajuan
Qiu, Weifen
Wang, Guangyu
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland