Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Beyond S. cerevisiae for winemaking: Fermentation-related trait diversity in the genus Saccharomyces
 
 
Titel: Beyond S. cerevisiae for winemaking: Fermentation-related trait diversity in the genus Saccharomyces
Auteur: Álvarez, Rafael
Garces, Fabien
Louis, Edward J.
Dequin, Sylvie
Camarasa, Carole
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 113 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland