Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Differences in yeast behaviour during ageing of sparkling wines made with Charmat and Traditional methods
 
 
Titel: Differences in yeast behaviour during ageing of sparkling wines made with Charmat and Traditional methods
Auteur: Cisilotto, Bruno
Scariot, Fernando Joel
Schwarz, Luisa Vivian
Mattos Rocha, Ronaldo KauĂȘ
Longaray Delamare, Ana Paula
Echeverrigaray, Sergio
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland