Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The HACCP concept: specification of criteria using quantitative risk assessment
 
 
Titel: The HACCP concept: specification of criteria using quantitative risk assessment
Auteur: Notermans, S.
Gallhoff, G.
Zwietering, M.H.
Mead, G.C.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 11 (1994) nr. 5 pagina's 12 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland