Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 35 gevonden artikelen
 
 
  High pressure processing to control Salmonella in raw pet food without compromising the freshness appearance: The impact of acidulation and frozen storage
 
 
Titel: High pressure processing to control Salmonella in raw pet food without compromising the freshness appearance: The impact of acidulation and frozen storage
Auteur: Serra-Castelló, Cristina
Possas, Arícia
Jofré, Anna
Garriga, Margarita
Bover-Cid, Sara
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland