Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Saccharomyces cerevisiae and non-Saccharomyces yeasts to improve traditional sparkling wines production
 
 
Titel: Impact of Saccharomyces cerevisiae and non-Saccharomyces yeasts to improve traditional sparkling wines production
Auteur: Tofalo, Rosanna
Perpetuini, Giorgia
Rossetti, Alessio Pio
Gaggiotti, Sara
Piva, Andrea
Olivastri, Lino
Cichelli, Angelo
Compagnone, Dario
Arfelli, Giuseppe
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland