Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Peroxyacetic acid and acidified sodium chlorite reduce microbial contamination on whole chicken carcasses obtained from two processing points
 
 
Titel: Peroxyacetic acid and acidified sodium chlorite reduce microbial contamination on whole chicken carcasses obtained from two processing points
Auteur: McWhorter, Andrea R.
Weerasooriya, Gayani
Willson, Nicky-Lee
Chousalkar, Kapil K.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland