Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Genomic features, aroma profiles, and probiotic potential of the Debaryomyces hansenii species complex strains isolated from Korean soybean fermented food
 
 
Titel: Genomic features, aroma profiles, and probiotic potential of the Debaryomyces hansenii species complex strains isolated from Korean soybean fermented food
Auteur: Jeong, Da Min
Yoo, Su Jin
Jeon, Min-Seung
Chun, Byung Hee
Han, Dong Min
Jeon, Che Ok
Eyun, Seong-il
Seo, Young-Jin
Kang, Hyun Ah
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 105 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland