Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Understanding inactivation of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 inoculated on romaine lettuce by emulsified thyme essential oil
 
 
Titel: Understanding inactivation of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 inoculated on romaine lettuce by emulsified thyme essential oil
Auteur: Kang, Ji-Hoon
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 105 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland