Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the microbial community in ripened Pecorino Toscano cheese affected by pink discoloration
 
 
Titel: Characterization of the microbial community in ripened Pecorino Toscano cheese affected by pink discoloration
Auteur: Daghio, Matteo
Pini, Francesco
Espinoza-Tofalos, Anna
Conte, Giuseppe
Mari, Eleonora
Giannerini, Fabiola
Giovannetti, Luciana
Buccioni, Arianna
Franzetti, Andrea
Granchi, Lisa
Mele, Marcello
Rampazzo, Giulia
Gazzotti, Teresa
Zironi, Elisa
Viti, Carlo
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland