Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Technological screening and application of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from fermented honey by-products for the sensory improvement of Spiritu re fascitrari, a typical Sicilian distilled beverage
 
 
Titel: Technological screening and application of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from fermented honey by-products for the sensory improvement of Spiritu re fascitrari, a typical Sicilian distilled beverage
Auteur: Francesca, Nicola
Gaglio, Raimondo
Matraxia, Michele
Naselli, Vincenzo
Prestianni, Rosario
Settanni, Luca
Badalamenti, Natale
Columba, Pietro
Bruno, Maurizio
Maggio, Antonella
Alfonzo, Antonio
Moschetti, Giancarlo
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland