Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Genome-edited Saccharomyces cerevisiae strains for improving quality, safety, and flavor of fermented foods
 
 
Titel: Genome-edited Saccharomyces cerevisiae strains for improving quality, safety, and flavor of fermented foods
Auteur: Lee, Ye-Gi
Kim, Byung-Yeon
Bae, Jin-Myung
Wang, Yirong
Jin, Yong-Su
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland