Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Escherichia coli K12 on raw almonds using supercritical carbon dioxide and thyme oil
 
 
Titel: Inactivation of Escherichia coli K12 on raw almonds using supercritical carbon dioxide and thyme oil
Auteur: Chen, Huaiqiong
Guan, Yongguang
Wang, Anyi
Zhong, Qixin
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland