Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Identification and selection of a new Saccharomyces cerevisiae strain isolated from Brazilian ethanol fermentation process for application in beer production
 
 
Titel: Identification and selection of a new Saccharomyces cerevisiae strain isolated from Brazilian ethanol fermentation process for application in beer production
Auteur: Lorca Mandujano, Gustavo P.
Alves, Henrique C.
Prado, Cleiton D.
Martins, Jeferson G.O.
Novaes, Hosana R.
Maia de Oliveira da Silva, João Pedro
Teixeira, Gleidson Silva
Ohara, André
Alves, Mateus H.R.
Pedrino, Isadora C.
Malavazi, Iran
Paiva de Sousa, Cristina
da Cunha, Anderson F.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland