Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 34 gevonden artikelen
 
 
  New insights into the formation and recovery of sublethally injured Escherichia coli O157:H7 induced by lactic acid
 
 
Titel: New insights into the formation and recovery of sublethally injured Escherichia coli O157:H7 induced by lactic acid
Auteur: Lan, Linshu
Shi, Hui
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 102 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland